Kringwerk

Er zijn binnen de Noorderkerk diverse kringen waarbij u/jij zich kunt aansluiten:


Jongerenlidmatenkring
Zo'n 6 dinsdagavonden in het winterseizoen komt een groep van zo'n 15 tot 20 personen bij elkaar om aan de hand van een boekje een stukje uit de Bijbel te lezen en daar met elkaar over te praten. Komend seizoen willen we het boekje 'Dichterbij God' van Henk Binnendijk gaan gebruiken. Deze kring is overgebleven van de jongerenlidmatenkring die nog is opgezet onder wijlen dominee Eijsenga. Maar ook nieuwe leden zijn van harte welkom. De data voor komend seizoen zijn nog niet bekend, maar worden nog in het kerkblad vermeld. Informatie: Arjan Beelen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Lidmatenkring voor 20-ers
Voor alle 20-ers in wijkgemeente 5 die nog geen lid zijn van een andere kring, is er dit seizoen een nieuwe lidmatenkring begonnen onder leiding van ds. Wilbert Dekker. Voor informatie: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Leeskring "Navolging" voor studenten
In het seizoen 2013/2014 is een leeskring voor studenten van start gegaan. Ds. Dekker leest samen met de deelnemers het klassieke boek "Navolging" van Dietrich Bonhoeffer. Omdat de kring mede bedoeld is voor uitwonende studenten vinden de bijeenkomsten eens per maand in het weekend plaats. De locatie is de pastorie aan de Dr. Kolfflaan 40. Voor informatie: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of zoek contact via Facebook.

Bijbelkring 35+
Contactpersoon Teun Schuurman

Midlife lidmatenkring
De midlife lidmatenkring bestaat vooral uit 50+'ers en komt in principe iedere tweede dinsdag van de maand bij elkaar, bij toerbeurt bij een kringlid thuis. We beginnen om 19.45 uur met koffie en starten om 20.00 uur met de kring. Het streven is om om 21.30 uur af te sluiten. Dit jaar behandelen we het boekje: "Er gaat een man door Kanaän, negen ontmoetingen met Jezus". Contactpersoon Elke Meijering, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.